Επικοινωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΨΑΘΑΣ ΒΙΛΙΩΝ [ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ]

Αριθμός πρωτ. 2002/11/1

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ωρα 10 π.μ. στο κέντρο ΖΑΜΠΕΛΗ Παραλία Ψάθας [έναντι Κάβο Ντόρο]

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1.-Απολογισμός Δ.Σ. για τα πεπραγμένα απο 9 ΙΟΥΝΙΟΥ  2019 εως 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020 και απαλλαγή του

2.-Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. για τα πεπραγμένα απο 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 εως 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020 και απαλλαγή του

3.-Οικονομικός προυπολογισμός για τα έτη 2020-2021 και έγκρισή του.

4.-Εισφορά εγγραφής και ετήσιας συνδρομής των μελών του συλλόγου.

5.-'Οριο ταμειακής ρευστότητας στον ταμία.

6.-Όριο εγκρίσεως του Δ.Σ. για έξοδα του συλλόγου.

7.-Παράδοση απο τον σύλλογο στην εκκλησιαστική επιτροπή εξοπλισμού για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις [κατάλογος ειδών].

8.-Άλλα θέματα απο τη Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζουμε οτι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος,εφ όσον έχουν καταβληθεί ή θα καταβάλουν εως την ημέρα και ώρα της Γενικής Συνέλευσης, η ετήσια συνδρομή του τρέχοντος έτους 2020. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο.

Με βάση το άρθρο 5 παρ 2 του καταστατικού του συλλόγου μας,η ιδιότητα του μέλους δεν μεταβιβάζεται ούτε κληρονομείται,οπότε οι μετέχοντες στη Γενική Συνέλευση δεν μπορούν να ψηφίζουν με εξουσιοδότη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020 χωρίς άλλη πρόσκληση την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και με τα προαναφερόμενα θέματα συζήτησης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                   Η Αντιπρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας            Η Έφορος                  Ο Ταμίας 

                ΜΠΑΖΙΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ    ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ      ΧΕΛΜΗΣ ΑΡΗΣ       ΜΟΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ     ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         

                      

 

 

Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίττας Συλλόγου

Κοππή πίττας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΨΑΘΑΣ ΒΙΛΙΩΝ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας, κ. Χρήστος Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Αριστοτέλης Μπότσης, ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων, κ. Κωνσταντίνος Μακρυνορης, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Δημήτριος Δουδέσης ενώ  ευχές έστειλε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας ο οποίος δεν κατάφερε, λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων, να παραβρεθεί στην εκδήλωση.  Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και άλλα μέλη Επιτροπών του Δήμου μας. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωκράτης Μπαζίγος ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβούλιου,  ευχαρίστησε  όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Στη συνεχεία πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο οποίος ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και δεσμεύτηκε ότι κατά την θητεία του στο Δήμο, η ΨΑΘΑ θα αξιοποιηθεί στο έπακρο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις της περιφέρειας για την καλύτερη διαφήμιση και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου αυτού μέρους. Τέλος τις ομιλίες έκλεισε με ευχές και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων κ. Κωνσταντίνος Μακρυνώρης.

Ακoλούθησε κοπή πίτας 

Στη συνεχεία, η ζωντανή μουσική της υπέροχης ορχήστρας μας, το υπέροχο φαγητό και η διάθεση του κόσμου, ανέβασαν το κέφι της εκδήλωσης η οποία διήρκησε μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

  3