Επικοινωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίττας Συλλόγου

Κοππή πίττας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΨΑΘΑΣ ΒΙΛΙΩΝ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας, κ. Χρήστος Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Αριστοτέλης Μπότσης, ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων, κ. Κωνσταντίνος Μακρυνορης, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Δημήτριος Δουδέσης ενώ  ευχές έστειλε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας ο οποίος δεν κατάφερε, λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων, να παραβρεθεί στην εκδήλωση.  Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και άλλα μέλη Επιτροπών του Δήμου μας. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωκράτης Μπαζίγος ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβούλιου,  ευχαρίστησε  όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Στη συνεχεία πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο οποίος ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και δεσμεύτηκε ότι κατά την θητεία του στο Δήμο, η ΨΑΘΑ θα αξιοποιηθεί στο έπακρο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις της περιφέρειας για την καλύτερη διαφήμιση και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου αυτού μέρους. Τέλος τις ομιλίες έκλεισε με ευχές και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων κ. Κωνσταντίνος Μακρυνώρης.

Ακoλούθησε κοπή πίτας 

Στη συνεχεία, η ζωντανή μουσική της υπέροχης ορχήστρας μας, το υπέροχο φαγητό και η διάθεση του κόσμου, ανέβασαν το κέφι της εκδήλωσης η οποία διήρκησε μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

  3